Luksus -autonvuokraus Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

10
00
10
00
Luksus -autonvuokraus Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

Luksus -autonvuokraus Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

Paras vuokra-auto Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen (BOH), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Luksus Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

KEDDY BY EUROPCAR kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Erinomainen
8.8
/10
Rahalle vastinetta
8.3
/10
Puhtaus
9.6
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.4
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 5000+ asiakasarvosteluun

Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Luksus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen asiakkaille. Halvin Luksus -luokan auto on Mercedes E Class Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen. Sen hinta on alkaen 207,64 $/päivä.

  Keddy-By-Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 5000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Keddy-By-Europcar on Opel Corsa Säästö -luokasta 20,97 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Bournemouth Lentoasema Kansainvälinenssa on Mini , jonka hinta Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 25,19 $ päivä Fiat 500lla.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Keddy-By-Europcar -vuokraamoilta kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen on Fiat 500L, hinnalla 21,60 $/päivä

  Halvin Mini -luokan auto kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen Hertz Car Hire -vuokraamoilta (8.8/10 arvosana 10000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Hyundai i10 hintaan 24,28 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Hertz Car Hire Auto on Opel Astra, hintaan 25,56 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen on Opel Corsa Keddy-By-Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,97 $/päivä. Keddy-By-Europcar -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Luksus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

Luksus-autovuokraus lentokentiltä

Luksus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Poole 13.65 km / 8.48 mi

Most Popular car groups near Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

Premium car rental at Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 5 Bags

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bournemouth Lentoasema Kansainvälinen. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Luksus