Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

4
okt
ons
2023
10
00
11
okt
ons
2023
10
00
Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

Bedste udlejningsbiler i Bournemouth Lufthavn International (BOH), Storbritannien. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Lej Luksus Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

KEDDY BY EUROPCAR i Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Fremragende
8.8
/10
Samlet værdi for pengene
8.3
/10
Renlighed
9.6
/10
Service ved udlejningsskranke
9.4
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.6
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 5000+ kundeanmeldelser

Bournemouth Lufthavn International biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Luksus-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Bournemouth Lufthavn International. Den billigste Luksus-bil tilbydes af Mercedes E Class fra Hertz Car Hire i Bournemouth Lufthavn International. Dens pris starter fra 207,64 US$ pr. dag.

  Keddy-By-Europcar er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Bournemouth Lufthavn International med en gennemsnitlig score på 8.9/10 baseret på mere end 5000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Keddy-By-Europcar er Opel Corsa fra Økonomi biludlejningsklassen til 20,97 US$ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Bournemouth Lufthavn International er Kompakt med priser ved Keddy-By-Europcar startende fra 21,60 US$ pr. dag for en Fiat 500L.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Storbritannien, som er Mellemstor, den billigste bil fra Keddy-By-Europcar i Bournemouth Lufthavn International er Skoda Octavia, prissat til 29,52 US$ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Storbritannien, er Hertz Car Hire (gennemsnitlig score på 8.1/10 vurderet af 2000+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Bournemouth Lufthavn International er Ford Focus, med priser startende fra 40,15 US$ pr. dag.

  I Mellemstor-klassen er den mest populære model Kia Ceed Estate. Dens pris starter fra 50,94 US$ pr. dag ved Hertz Car Hire, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8.1/10, baseret på over 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Bournemouth Lufthavn International er Opel Corsa fra Keddy-By-Europcar. Dens pris er kun 20,97 US$ pr. dag. Keddy-By-Europcar er blevet anmeldt af mere end 5000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.9/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Populære bilgrupper

Cheapest cars in Bournemouth Lufthavn International

Cheapest cars
Mercedes E Class Premium
hertz
Car rental Bournemouth Lufthavn International Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 US$ /day

Premium car rental at Bournemouth Lufthavn International

Premium
Mercedes E Class Premium
hertz
Car rental Bournemouth Lufthavn International Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 US$ /day

Luksus biludlejningssteder i nærheden af Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

Luksus biludlejning i lufthavne i nærheden

Luksus biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Biludlejninger på havn

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Lej Luksus Bournemouth Lufthavn International Få billige priser for Luksus biludlejning