Luksus Leiebil Bournemouth Lufthavn Internasjonal

10
00
10
00
Luksus Leiebil Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Luksus Leiebil Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Beste leiebiler i Bournemouth Lufthavn Internasjonal (BOH), Storbritannia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Luksus Bournemouth Lufthavn Internasjonal

KEDDY BY EUROPCAR i Bournemouth Lufthavn Internasjonal
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Utmerket
8.8
/10
Total verdi for pengene
8.3
/10
Renslighet
9.6
/10
Service i skranken
9.4
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 5000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Luksus-biler er mye bestilt av våre kunder i Bournemouth Lufthavn Internasjonal. Den billigste Luksus-bilen er presentert av Mercedes E Class fra Hertz Car Hire i Bournemouth Lufthavn Internasjonal. Prisen starter fra USD 207,64 per dag.

  Keddy-By-Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Bournemouth Lufthavn Internasjonal med en gjennomsnittsvurdering på 8.9/10, basert på 5000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Keddy-By-Europcar er Opel Corsa i leiebilklassen Økonomi for USD 20,97 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Bournemouth Lufthavn Internasjonal er Mini med priser fra Keddy-By-Europcar som begynner med USD 25,19 per dag for Fiat 500.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Storbritannia, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Keddy-By-Europcar i Bournemouth Lufthavn Internasjonal Fiat 500L, med en pris på USD 21,60 per dag.

  Den billigste Mini-bilen i Bournemouth Lufthavn Internasjonal levert av Hertz Car Hire (vurdert til 8.8/10 av 10000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Hyundai i10 priset til USD 24,28 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av samme leverandør: Hertz Car Hire. Bilen er Opel Astra, priset til USD 25,56 per dag.

  Den billigste leiebilen i Bournemouth Lufthavn Internasjonal er Opel Corsa fra Keddy-By-Europcar. Prisen er kun USD 20,97 per dag. Keddy-By-Europcar ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.9/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Luksus leiebilsted nære Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Luksus leiebil på flyplasser i området

Luksus leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Poole 13.65 km / 8.48 mi

Most Popular car groups near Bournemouth Lufthavn Internasjonal

Premium car rental at Bournemouth Lufthavn Internasjonal

van picture
Premium
 • Mercedes E Class 5 Places | 5 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Bournemouth Lufthavn Internasjonal Få billige priser for Luksus bilutleie