Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

4
lis.
uto.
2023
10
00
11
lis.
uto.
2023
10
00
Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Najbolji najam auta Bournemouth Zračna Luka Međunarodna (BOH), Ujedinjeno Kraljevstvo. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Luksuzan Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

KEDDY BY EUROPCAR u Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Odlično
8.8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.3
/10
Čistoća
9.6
/10
Usluge unajmitelja
9.4
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Luksuzan su kategorija koja se često rezervira u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna. Najjeftini Luksuzan predstavlja Mercedes E Class koju pruža Hertz Car Hire u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna. Cijena kreće već od 207,64 USD po danu.

  Keddy-By-Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna s prosječnom osjenom od 8.9/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Keddy-By-Europcar je Opel Corsa iz Ekonomski klase za 20,97 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna je Kompaktan s cijenama koje pruža Keddy-By-Europcar koje se kreću već od 21,60 USD po danu za Fiat 500L.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Ujedinjeno Kraljevstvo, Srednji, najjeftiniju cijenu pruža Keddy-By-Europcar u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna za Skoda Octavia, po cijeni od 29,52 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Ujedinjeno Kraljevstvo je Hertz Car Hire (prosječna ocjena 8.1/10 na temelju ocjena 2000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna je Kompaktan Ford Focus s cijenama koje se kreću već od 40,15 USD po danu.

  Najpopularniji model je Srednji Kia Ceed Estate. Njena cijena počinje već od 50,94 USD po danu od Hertz Car Hire iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 2000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Bournemouth Zračna Luka Međunarodna je za Opel Corsa koju pruža Keddy-By-Europcar. Cijena je samo 20,97 USD po danu. Keddy-By-Europcar je ocijenilo 5000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.9/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Popularne grupe automobila

Cheapest cars in Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Cheapest cars
Mercedes E Class Premium
hertz
Car rental Bournemouth Zračna Luka Međunarodna Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 USD /day

Premium car rental at Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Premium
Mercedes E Class Premium
hertz
Car rental Bournemouth Zračna Luka Međunarodna Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 USD /day

Najam Luksuzan blizu Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Najam Luksuzan na obližnjoj zračnoj luci

Najam Luksuzan u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta u pomorskim lukama

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Najam Luksuzan Bournemouth Zračna Luka Međunarodna Ostvarite povoljne cijene kod Luksuzan iznajmljivača automobila